Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kampüsünün bulunduğu Ağaköy’de asfalt çalışmaları tamamlandı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Saim Yılmaz ile birlikte yapılan asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Köy muhtarları Ayhan Ferah yapılan yol yapım çalışmalarından dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirirken Milletvekili Jülide İskenderoğlu incelemelerde bulunması ve kendilerini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti.

İskenderoğlu "Durmadan, Duraksamadan Çalışıyoruz"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, "Asfalt yapım çalışmaları kapsamında Ağaköy yolunu yerinde inceledik. Durmak yok yola devam" dedi.

Çanakkale genelinde hizmet götürmediğimiz yer kalmayacak ifadelerini kullanan Milletvekili İskenderoğlu, "Bizim insanımız, hizmetin en iyisine layık. Çanakkale'mize en iyi hizmeti götürebilmek için büyük bir özveriyle, koordinasyon ve uyum içerisinde çalışıyoruz" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, “Vekilimiz Jülide İskenderoğlu ile yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Başta Grup başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu olmak üzere il genel meclis üyelerimiz Bülent Korkmaz ve Saim Yılmaz' a ve özel idare çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ağa köyümüze hayırlı olsun.” Dedi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi