Avrupa Şampiyonası'nda 3 milli boksör finale kaldı Avrupa Şampiyonası'nda 3 milli boksör finale kaldı
Biga’nın Karabiga beldesinde FIFA standartlarına uygun futbol sahasının yapımı devam ederken küçük futbolcular da antrenmanlarına devam ediyor.

Karabiga Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hocalarından Antrenör Ayhan Aksak, sporsal faaliyetlerin aralıksız devam ettiğini açıkladı.

Antrenör Ayhan Aksak, “Alt yaş guruplarında da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. U-11, U-12 ve U-13 yaş guruplarında müsabakalara hazırlanıyoruz ve futbolcularımızı geliştirmek müsabakalara hazırlanmak için elimizden geleni yapıyoruz. İlerleyen süreçte çocuklarımızın A takım düzeyinde forma giymeleri ve Karabiga’mızı en iyi şekilde temsil etmeleri için antrenmanlarımız aralıksız devam edecek" açıklamalarında bulundu.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ise “AK Parti Grup Başkanvekilimizin belediyemizi ziyaretinde bizimle birlikte kendisini sporcu kardeşlerimiz karşılamıştı ve FIFA standartlarında bir futbol sahası istemişlerdi. Kısa zaman içerisinde saha yapımına başlandı. Başkanvekilimiz, 'Karabiga'nın bölgenin parlayan yıldızı olması için daha çok işimiz var' diyor. Allah'ın izniyle onun sayesinde olacak. Karabiga bizim dönemimizde, bu güne kadar hiç alamadığı yatırımı bu dönemde alacaktır. Hocamıza ve takımımıza çalışmalarında başarılar diliyorum." Dedi.

Cahit Mavili

Editör: Haber Merkezi