Gönen'de arama çalışmaları sürüyor Gönen'de arama çalışmaları sürüyor
Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) kurumsal iletişimi ve kuruma yeni katılan personelin tanışması için kahvaltı programı düzenledi.

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Biga Hizmet Merkezinin müdürleri, çalışanları ve aileleriyle Çanakkale Merkez Öğretmenevi Kordon Binasında kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya İl Müdürü Ali Çalışkan, Şube Müdürü Ayça Çakmak ve Biga Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Uzuner katıldı.

İl Müdürü Ali Çalışkan yaptığı konuşmada, “Yeni çalışma arkadaşlarımızın kurumumuz çalışanları ve aileleri ile tanışması, kaynaşması, birlik ve beraberlik içinde hem işte hem de sosyal hayatta birlikte olma duygusuyla hareket etmemizin önemini vurgulamak istedik” dedi

Çalışkan, “Bizim İŞKUR serüvenimiz yedi buçuk yıl önce başladı. 12 kişiydik şimdi 83 kişi olduk. Geçen yıl 63 kişiydik bu yıl 83 kişiyiz. Çanakkale İŞKUR ailesine 20’ye yakın arkadaşımız yeni katıldı. Biz hepimiz her zaman söylüyorum bir ekibiz. A’dan z’ye herkesin yeri ayrı herkesin değeri aynı bir bütünü oluşturan kişileriz. Bunun için gösterdiğiniz gayret için hepinize teşekkür ediyorum. Mutlaka gün içinde hepimiz çalışıyoruz. Birçoğunuzu görmüyorum ama herkesin yeri ayrı, herkesin değeri ayrı hepiniz benim için çok önemlisiniz. Hem bunu ifade etmek istedim hem de 2019 yılını bitiriyoruz. Hem teşekkür etmek hem de yeni arkadaşlarınıza tekrar hoş geldiniz demek için hep birlikte böyle bir toplantıyı düzenledik. İnşallah 2020’de bunların devamını getiririz” dedi.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi