Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi açıklandı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi açıklandı
Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu masa tenisi turnuvalarında İl şampiyonu Biga İlçe Milli Eğitim takımı oldu.

İlçe masa tenisi turnuvasında Çetin Gür, Özden Akman ve Olcay Ceylan katıldıkları turnuvada il şampiyonu oldu. Biga’da görev yapan öğretmenleri temsil eden ilçe takımı namağlup il şampiyonu olarak 4-12 Kasım tarihleri arasında bölge birincilik müsabakalarında Çanakkale'yi temsil edecek.

Biga İlçe Milli Eğitim Masa Tenisi Takımı yapılacak grup maçlarında da dereceye girdikleri taktirde Ankara'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacaklar. İl birincisi olan Bigalı Masa Tenisi Takımı madalya ile ödüllendirildi.

İlçe Milli eğitim Müdürü Erkan Bilen, “Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğümüzce öğretmenlerimiz arasındaki iletişimi artırmak, birlik ve dayanışma duygularını geliştirmek, sporun önemini vurgulamak ve geniş kitlelere yayılmasında öğretmenlerimizin rehberliğinden yararlanmak amacıyla düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası masa tenisi turnuvasında Biga İlçe Milli Eğitim takımı İl şampiyonu oldu. Çetin Gür, Özden Akman ve Olcay Ceylan'dan oluşan ilçe takımımız namaglup il şampiyonu olarak 4-12 Kasım tarihleri arasında bölge birincilik müsabakalarında Çanakkale'yi temsil edecekler. Bölge birincileri Öğretmenler Günü Haftası'nda Ankara'da Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek.” Dedi.


Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi