Gönen'de arama çalışmaları sürüyor Gönen'de arama çalışmaları sürüyor
Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü, kutsal emaneti 29 Ekim'de Biga Kaymakamı Mustafa Can'a vermek amacıyla teslim aldı.

Biga Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen "Aracımız Bisiklet Yolumuz Cumhuriyet" projesi kapsamında 25.10.2019 tarihinde yola çıkan kulüp sporcuları 29 Ekim'de Biga Kaymakamı Mustafa Can'a teslim edecekleri Türk Bayrağını Anıtkabir'den teslim aldı.

Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Ahmet Zeren, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü olarak; “tüm engellere göğüs gerilerek, imkansızlıklardan "var" edilerek kurulan Cumhuriyetimizin 96. yıl kutlamalarına, Biga Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak olarak ürettiğimiz "Aracımız Bisiklet Yolumuz Cumhuriyet" projemizi gerçekleştirerek bu büyük coşkuya dahil olmak istedik. Ankara'da 1.Meclis’ten Biga'ya 4 günde , 4 Şehir ve 600 km. yol alarak "Aracımız Bisiklet, Yolumuz Cumhuriyet' sloganıyla 25 Ekimde yola çıktık. Anıtkabir'den teslim aldığımız Türk Bayrağını 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Biga Kaymakamımız Sn. Mustafa Can'a büyük bir gurur ve onurla takdim edeceğiz. Projemizin hayat bulmasında maddi-manevi olarak büyük heyecanla tereddütsüz yanımızda olan MİNAR Mobilya'ya teşekkürlerimizi sunarız. Projemizde Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızdan Zübeyde Darcan, Ahmet Zeren, Barış Gülbahçe,Mustafa Ekin, Pınar Zeren ve Barış Can Zeren’den oluşan 5.5 kişilik dev ekib yer alıyor. Bisiklet turumuz öldü denilen bir ulusun "Uyanış"ına adandı. Sen rahat uyu "Uyanış"a hazırız Atam” dedi.


Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi