Biga Belediyesi Su Ana İsale Hattını Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor Biga Belediyesi Su Ana İsale Hattını Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor
Biga Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı çevre düzenleme çalışmaları kapsamında mevsimlik çiçek dikimini aralıksız sürdürüyor. Mevsimsel farklılıkları gözetmeksizin ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarını devam ettiren Biga Belediyesi, kış aylarının yaşandığı şu günlerde kışlık çiçek dikim çalışmalarını ilçe genelinde devam ettiriyor. Mevsimlik çiçekleri ilçenin dört bir yanına dikmeye devam eden ekipler, Biga’yı rengarenk bir görüntüye bürüyor. Bütün mahallelerde bulunan park, refüj ve yeşil alanlarda mevsimlik çiçekleri kullanan ekipler, mevsim durumlarına göre diktiği çiçekler ve peyzaj düzenlemeleri ile şehre farklı bir görüntü kazandırmaya gayret ediyor.

Yeşillendirme çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, vatandaşlardan dikilen mevsimsel çiçeklerin korunması konusunda destek beklediklerini kaydetti. Erdoğan, “İlçemize yüz binlerce çiçek dikimi gerçekleştiriyoruz. Sezonluk gerçekleştirilen çalışmalarla ilçemiz rengârenk” dedi.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi