Çanakkale'de ata tohumu yetiştirilecek Çanakkale'de ata tohumu yetiştirilecek
Ev aksesuarları, sektöründe hizmet veren Güneri Home bünyesine mutfak ve banyo malzemelerini de ekledi. Artık evinizde istediğiniz tarzda bir hava yaratmak sizin elinizde. Birbirinden farklı ürünleri çok uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturan işletme sahibi Mehmet Güneri aksesuar sektöründe hizmet veren işletmesine bir yenisi daha ekleyerek ikinci Güneri Home firmasını Bigalılarla buluşturdu. Biga Ticaret Merkezi 2. Katta bulunan modern konseptte hazırlanan Güneri Home için düzenlen açılış programına Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci ve çok sayıda davetli katıldı.

İşletme sahibi Mehmet Güneri; “Ev aksesuarları sektöründe Biga'da yerli üretimini yaptığımız ürünlerimizi Türkiye genelinde toptan satışını yapıyoruz. Ürünlerimizi geçen yıl imalattan halkımızla buluşturduk. Biga halkının yakın ilgisi ve talebi doğrultusunda yelpazemizi genişleterek mutfak ve banyo malzemeleri olarak ikinci mağazamızın açılışını yaptık. ” dedi

GÜZEL BİR İŞLETME OLMUŞ
Açılış programında bir konuşma gerçekleştiren Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Güzel bir işletme. Biga’ya hayırlı uğurlu olsun. Mutfak ve banyo malzemeleri üzerine kurulan işletme Biga’ya değer katacaktır. Firma sahibine bol kazançlar diliyorum. Ümit ederiz, üçüncü dördüncü şubelerle hizmet vermeye devam ederler” dedi.

NELER VAR?
Güneri Home mağazasında ev, iş yeri ve özel kullanım için birçok ürün bulunuyor. Cam sanatının hayat bulduğu ürünlerin yanı sıra modern ve farklı tasarımlarda aksesuarlar, mutfak ve banyo malzemeleri bulunuyor.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi