Ekonomist Korhan Berzeg'in Gönen'de evinin yakınındaki aramaların 3. günü de tamamlandı Ekonomist Korhan Berzeg'in Gönen'de evinin yakınındaki aramaların 3. günü de tamamlandı
Bu eğitimler kapsamında Türk Metal Sendikası Biga Şubesi sendika üyelerini eğitime gönderiyor. Türk Metal Sendikası Biga Şubesi sendikaya bağlı işyerlerinde çalışan 10 üyesini Türk metal Sendikası’nın Ankara’da faaliyet gösteren Ankara Büyük Anadolu Termal Hotel’e gönderdi.

Türk Metal Sendikası ile MESS ortak eğitim projesi kapsamında eğitimlerin devam ettiğini belirten Türk Metal Sendikası Biga Şube Başkanı Osman Akkurt, kurul Üyesi Ersin Galata'nın grup sorumluluğunda Biga 1’nolu Şubeden 10 kişiyi Ankara’ya eğitime gönderdiklerini söyledi.

EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Ankara Büyük Anadolu Termal Otelde gerçekleşen eğitim seminerine Türk Metal Sendikası Biga Şubesi’nden 10 üye katıldı. Sendika olarak üyelerin her zaman kaliteli bir iş yaşamına, daha yüksek hayat standardına ve yaşam kalitesine ulaşmasını hedeflediklerini ve bu nedenle tüm üyelerin eğitim almasını sağladıklarını belirten Türk Metal Sendikası Biga Şube Başkanı Osman Akkurt, 18 Nisan 2000’de başlayan MESS eğitimlerinin her ay devam ettiğini söyledi.

BİRÇOK KONULARDA EĞİTİM ALACAKLAR

Başkan Osman Akkurt eğitime giden sendika üyelerinin normal eğitimlerde olduğu gibi bir çok konularda eğitim alacaklarını belirtti. Akkurt, “Eğitimler ‘Kurumsal Bağlılık, İletişim,İş Güvenliği,İş Hukuku,Aile bağları,sağlık ve Türk Metal Sendikası Felsefesi konuları olmak üzere bunlar gibi bir çok konularda eğitim alacaklar. Eğitimler konularında uzmanlar tarafından verilmektedir. Türk Metal Sendikası Lokalimizden yönetim kurulu üyelerimiz ve işyeri temsilcilerimizle birlikte uğurladığımız üyelerimizin başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini temenni eder ve hayırlı yolculuklar dilerim.” dedi.

MEHMET ÖZDEŞ


Editör: Haber Merkezi