Çanakkale Boğazı'ndaki dev gemi demir bölgesinde bekletiliyor Çanakkale Boğazı'ndaki dev gemi demir bölgesinde bekletiliyor
Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan Başkanlığında Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren oda başkanları önce AK Parti grup toplantısına katıldı ardından Çanakkale Milletvekillerinin misafiri oldular.

Gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Çanakkale Milletvekillerine teşekkür eden Özcan yaptığı açıklamada, “Esnaf ve Sanatkarlar odaları birliğimize bağlı, mesleki oda başkanlarımızla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisinde Çanakkale Milletvekillerimizi ziyaret ettik. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ve Milletvekilimiz Özgür Ceylan ile yaptığımız görüşmelerde, Esnaf ve Sanatkarlarımızın genelde ve yerelde yaşamış olduğu sıkıntıları, yapılan çalışmaları, istek ve taleplerimizle, beklentilerimizi yazılı ve sözlü olarak ilettik.Teşkilatımıza göstermiş oldukları ilgi ve samimiyetlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise “Geniş katılımla gerçekleşen toplantıda tüm odaların talepleri dinlenirken çözüm yolları da arandı. Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın bir çok konuda ilettiği notları Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş dikkatle dinleyerek kendileriyle istişare etti. Esnafımıza sağlanan kredi ve hibelerin arttırılması, kamyoncuların yaşadığı sorunlar ana başlıklar arasında yer aldı. Tüm konular gündemimizde. En kısa sürede çözüme kavuşturulacağını kendilerine ilettik. Ekonominin direği olarak gördüğümüz esnaf kardeşlerimizi büyütmeye, desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi