Bu yerlerde yaşayanlar tekrar sandık başına gidecek Bu yerlerde yaşayanlar tekrar sandık başına gidecek
Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, siyasi partilerin birbirlerinin düşmanı değil rakibi olduğunu, diyalog kanallarının sürekli açık olması gerektiğini belirtti.

Şahin açıklamasında, "Yakın bir zamanda CHP İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Osman Öztürk ve yönetimine AK Parti İlçe Teşkilatı olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Siyasi partiler birbirlerinin düşmanı değil rakibi, siyasi rakibidir. Rekabette hizmet üzerine olmalıdır. Biga'mız bu konuda çok güzel bir örnek oluşturuyor. Bu uzlaşı kültürünün devamı için diyalog kapılarının sürekli açık olması gerekmektedir. Biz AK Parti ilçe teşkilatı olarak CHP İlçe Başkanı Osman Öztürk’e hayırlı olsun diyor, misafirperliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı Osman Öztürk ise, "AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Şahin’e ve heyetine çok teşekkür ederim. Büyük nezaket gösterdi. Ahmet beyin de söylediği gibi siyaset düşmanlık değil rekabet aracıdır. Biga her zaman huzurun ve hoşgörünün sembolü olmuştur. Bizler farklı düşünebiliriz ama aynı memlekette yaşıyoruz. Aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben teşkilatım adına bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi