Biga Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı Biga Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı
Biga Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli tarafından Biga genelinde yürütülen evde bakım hizmeti çalışmalarına Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’da katılarak hastalara moral verdi. Tedavileri devam eden hastaları ziyaret eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, hasta hemşehrilerine sunduğu hizmeti ve desteği anlatarak, isteklerini dinledi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen hasta ve hasta yakınları, Biga Belediyesi sağlık ekiplerini aile ferdi olarak gördüklerini, bu hizmetten çok memnun olduklarını söylediler. Hastaneye nakil, evde bakım, kişisel bakım gibi birçok alanda kendilerine yardımcı olan personel sayesinde hastalarına daha fazla zaman ayırdıklarını söyleyen hasta yakınları bu hizmeti başlatan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a teşekkür ettiler.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli
vatandaşların yanında olduklarını söyledi ve Biga Belediyesi sağlık personelini evlatları gibi kabul eden hastalara ve yakınlarına teşekkür etti. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan; “Biga genelinde başlattığımız Evde bakım, hasta nakil gibi hizmetlerimizle uzman ekiplerimiz vatandaşlarımızın sürekli yanında. Aile büyükleriyle, hastalarıyla bütün gün ilgilenen vatandaşlarımıza bir nebze destek, hastalarımızın iyileşmesine de katkımız olsun istiyoruz. Ziyaret ettiğimiz ailelerimizin Biga Belediyesi sağlık personelimizi ailenin bir ferdi gibi sevmeleri ve kabullenmeleri bizleri de mutlu etti. Sevgi, hoşgörü ve güler yüzle Biga genelinde ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi