Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü
Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, iki liste olarak kongreye gitti. Özge Elmas, yapılan kongre sonucunda CHP Biga İlçe Başkanlığı Kadın Kolları başkanı olarak seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe Başkanlığında düzenlenen kongrede yeni Kadın Kolları Başkanı Özge Elmas oldu. CHP Biga Kadın Kolları Yeni Başkanı Özge Elmas’ın iki aday olduğu kongrede Cumhuriyet Halk Partili üyeler Elmas’ı yalnız bırakmadı.

“Hep Birlikte Başaracağız!”

CHP Biga İlçe Yeni Kadın Kolları Başkanı Özge Elmas yaptığı konuşmasında; “Yolumuza parçalanmadan bir bütün olarak devam etmeliyiz. Bunun içinde partililer birbirimize danışmalı sürekli dirsek teması halinde olup sıkı sıkı birbirimize sarılmalıyız. Ötekileştirmeden, olumsuz eleştirmeden, parçalanmadan devam etmeliyiz. Çok çalışmalıyız. Başarmalıyız. Çok çalışacağız. Teşkilatımızı daha da güçlendireceğiz. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu ortamda biz kadınlara her yönden daha çok ihtiyaç vardır. Birlik içinde el ele başaracağımıza inanıyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Yapılan kongrede 214 delege oy kullanırken, Özge Elmas 123 oy, Demet Kurt ise 89 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Biga Kadın Kolları Yeni Yönetimi

Özge Elmas-Başkan, Mehtap Bozkurt, Gülsüm Tatlı, Dilber Çalı, Emel Gençoğlu, Fatmanur Atıcı, Zülfiye Çelik, Dilek Aydoğdu, Dilber Yavaş, Nuray Tekin, Sevim Yayın
Haber: Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi