Çanakkale'de yağmur ve şükür duası yapıldı Çanakkale'de yağmur ve şükür duası yapıldı
Vali Yardımcısı - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Biga Kaymakamı Mustafa Can ve DSİ 252. Şube Müdürü Bekir Kargıcı’nın da bulunduğu ziyarette Vali Orhan TAVLI, Balıkesir DSİ 25. Bölge Müdürü Rahmi Şahin ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Çanakkale’nin milli hasılasında en büyük pay sahibi olan tarım ve hayvancılık sektörünü ileri bir aşamaya taşıyarak Çanakkale istihdamına büyük bir katkı sağlayacak olan Çevreci Proje Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin Çanakkale’nin ekonomik gelişmişliğine sağlayacağı katkıların görüşüldüğü ziyarette Balıkesir DSİ 25. Bölge Müdürü Rahmi Şahin, ilimizde DSİ 25. Bölge Müdürlüğünce yapılan başta Biga Taşoluk Barajı olmak üzere Çanakkale’de uygulanan diğer önemli projeler ve faaliyetler hakkında Vali Orhan TAVLI’ya bilgi verdi.

İlimizde yapılan çalışmalarla ilgili olarak DSİ Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eden Vali Orhan TAVLI, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Balıkesir DSİ 25. Bölge Müdürü Rahmi Şahin’e çalışmalarında başarılar diledi.

Haber merkezi

Editör: Haber Merkezi