Kılıç ailesinin acı günü Kılıç ailesinin acı günü
Mantar Yetiştiriciliği Kursu’na Kocagür Köyünden 35 kişi katıldı. Kurs sonrası yapılan sınavlara katılan 35 kişi Mantar Yetiştiriciliği Sertifikası almaya hak kazandı.

Mantar Yetiştiriciliği Kurs Öğretmeni Ziraat Mühendisi İlhan Keskin eğitiminde kurs gören kursiyerler, kurs bitimi sonrasında hem teşekkür hem de veda niteliğinde bir gece düzenlediler. Geceye İlçe Tarım Müdürü Vasfi KARACA, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Özgür AYGÖR, Köy Muhtarı Mehmet TINAZ, kurs hocası Ziraat Mühendisi İlhan KESKİN, Kocagür İlkokulu Müdürü Nihat AYDIN ile öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

Kursiyerlerin sertifika sevinci gözlerden kaçmadı. Gecede bir konuşma yapan İlçe Tarım Müdürü Vasfi KARACA, “Kocagür köyümüz, aktif köylerimizden biri. Talep geldiğinde hemen kursları açıyoruz. Bundan sonra da talep olduğunda, imkanlar el verdiği ölçüde kurs bazında her zaman yanınızda ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz” dedi.

Neşeli geçen gecenin ardından kursiyerler, öğretmenleri ile vedalaşarak teşekkür edip öğretmenleri İlhan KESKİN’i uğurladılar.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi