Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi Çanakkale'deki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Ziyarette yeni yönetimini takdim eden AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, “Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın tüm mensupları ile birlikte ele ele verip Biga’ya daha güzel hizmetler edeceğiz. Bizler her zaman belediye başkanlarımızın yanındayız. İnşallah ilimiz, ilçelerimiz ve beldelerimiz bundan sonra da daha güzel hizmetler almaya devam edecek ve gelişen büyüyen Biga emin adımlarla büyümeye devam edecektir.”dedi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Öncelikle başta İl Başkanımız Naim Makas ve yönetimini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günler çok daha güzel olacak inşallah. Birlik ve beraberlik içersinde hem ilçemize hemde halkımıza daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. AK Parti iktidarı ile yatırımları her geçen gün artan ilçemize daha güzel hizmetlerin gelmesi için birlik olmamız gerekiyor. Kenetleneceğiz ve halkımızın bize layık gördüğü görevi sizlerinde desteği ile layıkıyla yerine getirmiş olacağız. Sonrasında da hep beraber kardeşlik ve birlik beraberlik içinde alnımızın akıyla görevimizi yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi