Biga'nın Sahil Köyü Aksaz, Doğal Gücünü Korumak İçin Toparlanıyor! Biga'nın Sahil Köyü Aksaz, Doğal Gücünü Korumak İçin Toparlanıyor!
Gümüşçay Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kadınlara karanfil dağıtarak kutlayan Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, bu geleneği bozmadı. Pastırmacı, beldedeki kadınları ziyaret edip, karanfil dağıtarak Dünya kadınlar Günü'nü kutladı. Üzerinde '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun' yazısı bulunan karanfilleri dağıtan Belediye Başkanı Pastırmacıya eşi eşlik etti.

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, kadın istihdamının artmasının ekonomik kalkınma ve gelişmede büyük bir öneme sahip olduğuna inandığını belirtip, "Bölgemizdeki kadın istihdamının artmasını ve kadınların daha iyi şartlarda çalışmalarını her şeyden fazla önemsiyoruz. Kadınlarımıza sadece 8 Mart'ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir. Çünkü geleceği onlar şekillendirecektir. Bizler bu görevleri ve makamları onların yetiştirecekleri çocuklara devir edeceğiz. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü bir Türkiye'ye ve geleceğe sahip oluruz. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim" dedi.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi