Gümüşçay halkı suyla mı cezalandırılıyor? Gümüşçay halkı suyla mı cezalandırılıyor?

Biga Belediyesi ilçe genelinde yaptığı çalışmalar kapsamında sanayi sitesini de dezenfekte etti. Birçok esnafın ekmek kazanmaya çalıştığı sanayi sitesinde, dükkanların içerisi ve çevresi titiz bir şekilde temizlenerek, dezenfekte işlemi uygulandı.

Biga Belediyesi ekipleri dezenfekte timleri, ilçe genelinde gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmaları kapsamında sanayi sitesi dışında ilçenin bir çok yerinde ilaçlama çalışması yaptı. Dışarı çıkan vatandaşları da evlerinde kalmaları hususunda uyaran ekiplerin dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam edeceği belirtildi.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında 7/24 sahada olduklarını belirten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, "Belediye ekiplerimiz, dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Biga genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanayi sitesinde, parklarda, kaldırımlarda çalışmalarımız devam edecek. Belediye olarak biz üzerimize düşen görevi yerine getirirken, vatandaşlarımız da evde kalarak kurallara uymaları gerekiyor. Lütfen herkes evde kalsın" dedi.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi