Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Seçildi Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Seçildi
Biga Belediyesi personeli, koronavirüs ile mücadele sürecinde verdiği özverili mesai ile takdir toplamaya devam ediyor. İlçe genelindeki mahallelerde yaptığı dezenfekte çalışmalarının yanı sıra diğer çalışmalarını da aksatmayan ekipler Bigalılardan beğeni topluyor. Bu kapsamda Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve yönetimi Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Belediye personelini ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

“Gönüllerimiz onlarla birlikte”

Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt ziyarette yaptığı açıklamada, Covid-19 salgını ile tüm dünyada, ülkemizde ve ilçemizde zor günlerden geçmekteyiz. Bu sıkıntıları ancak birlik, berberlik ve dayanışma içinde millettin azmi ve kararlılığı ile aşacağız. Bu konuda kamu, belediyeler, odalar ve sivil toplum kuruluşları kesintisiz hizmetlerini sürdürürken, bizlerinde onların motivasyonunu arttırmamız gerekmektedir. Bu sıkıntılı süreç içerisinde hayatımızı sürdürmemize destek olan ve hakları asla ödenemeyecek sağlık personeli ve güvenlik güçlerinin yanında görülmeyen birçok gizli kahramanlarımız mevcuttur. Özverili çalışmalarından dolayı hepsine müteşekkiriz. Gönüllerimiz onlarla birlikte. Büyük risk altında çalışan, sürekli hizmetlerini yerine getirdikleri için belediye personelimize yanında olduğumuzu, gönüllerimizin onlarla birlikte olduğunu göstermek ve onların küçük bir tebessüm etmesine katkıda bulunmak istedik. Personelimize tatlı ikram ederek, bu zor süreçte çalışarak sağlığımız için bizlere, şehrimize katkıda bulunduklarını hatırladığımızı, hizmetlerinin farkında, gönüllerimizin onlarla birlikte olduğunu göstermek ve hizmetleri için teşekkür etmek istedik. Burada amacımız, ilçemiz çalışanlarına iyi günde, kötü günde birlik ve beraberlik olduğumuzu hissettirmektir.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretçiler daha sonra belediye personeline tatlı ikramında bulundu.

“Bigalılara yakışır şekilde hizmet üretiyoruz”

Jestlerinden dolayı Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ise “Bu tatlı jest için Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu tür güzel geri dönüşler, fedakarca görev yapan arkadaşlarımız için moral, motivasyon kaynağı oluyor. Biga Belediyesi personeli, koronavirüs sürecini fedakarca çalışarak başarı ile sürdürüyor. Tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte, Bigalılara yakışır şekilde hizmet üretmekten gurur duyuyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı mutluluğunu ifade eden personel de Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Cahit mavili

Editör: Haber Merkezi