Bakırkesen ailesinin acı günü Bakırkesen ailesinin acı günü
Mağazalara 10 metrekareye bir kişi düşecek şekilde müşteri alınıyor. AVM’lerin birinci kuralı ise sosyal mesafe ve maske. Corona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan alışveriş merkezleri normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte 11 Mayıs Pazartesi günü itibariye kapılarını tekrar açtı. Ancak önlemler çok sıkı tutuluyor.
Biga’da bulunan Pakt Plus AVM’de hijyen standartları en üst seviyede tutularak, sosyal mesafe kuralına uyulması için bir çok noktaya yönlendirmeler konuldu.
Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına önlemlerini aldıklarını belirten AVM yönetimi uygulanan önlemleri şu şekilde anlattılar; “Biga Pakt Plus AVM’de sosyal mesafe kurallarına uyulması için bir çok noktada yönlendirmeler uyguladık. Bir çok noktaya elleri sık sık dezenfekte etmek için el dezenfektanları yerleştirdik. Giriş kapılarında ateş ölçümü yaparak içeriye kabul edilecek misafir sayımız toplamda 424 kişi. İçeriye girmek için bekleyen misafirlerimiz arasında en az 1 metre mesafe olacak şekilde beklemeleri ve maske takmaları zorunludur. Yine alışveriş merkezimizin klima santralleri %100 taze hava ile çalıştırılmaktadır. Sağlığınız bizim için değerli!”

CAHİT MAVİLİ


Editör: Haber Merkezi