Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı
Bilim Kurulunun tavsiyeleri, Sağlık Bakanlığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları sonrasında normalleşme adımları kapsamında Biga İlçe Hıfzıssıhha kurulu tarafından alınan karar sonrası çay ocakları hizmete başladı. Kararda getirilen şartlarda çay ocaklarında gıda ile temasa uygun, tek kullanımlık(pet, karton vb.)bardak, ambalajlı, tek kullanımlık kaşık ve birer adet olarak ambalajlanmış şeker ile çay servisi yapılacak. Servis hizmetleri sosyal mesafe kuralları gözetilerek verilecek. İşletme sahibi ve çalışanlar mutlaka maske ile hizmet verecek. Çay ocaklarının iç mekanlarında oturma düzeni oluşturulmayacak, iş yerlerine ve işletmelerine servis hizmeti verilecek. Çay ocaklarının hıfzıssıhha kurul kararlarına uygun olarak işletip işletmediği düzenli bir şekilde denetlenecek.
Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz ekibi ile beraber oda üyelerini gezerek çay alınan tedbirleri gözlemledi ve yeni süreç için hayırlı olmasını diledi.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Hasan Gür dahil, ayakta duran insanlar
Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi