Kütahya'da seçimin yenilenmesi talebi reddedildi Kütahya'da seçimin yenilenmesi talebi reddedildi
Çanakkale Gelecek Partisi İl Başkanı Hüseyin YILDIRIM ve beraberinde Biga Gelecek Partisi İlçe Başkanı Pelin ALKAN GÜÇLÜ ile birlikte Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur’u makamında ziyaret ettiler.
Gelecek Partisi İlçe Başkanı Pelin ALKAN GÜÇLÜ, Biga’da büyük heyecan ve enerjiyi hissettiğini belirterek şunları söyledi:
“Gelecek Partisi olarak kadın kolları, gençlik kolları ve tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte güçlü bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim partimiz memleketimizin milletimizin bütün sorumluğunu bütün yükümlüğünü üzerine almıştır. Teşkilatçılık vazifesi biraz zordur. Çünkü teşkilatçılık gönüllük esasına dayanır. Bu nedenle de bazen ailenizden işinizden kendinizden feragat etmeniz gerekir. Bizler arzu ederiz ki hep birlikte olalım, birlikte yürüyelim, partimizi birlikte omuzlayalım.”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mutur ise “nazik ziyaretleri için Çanakkale Gelecek Partisi İl Başkanı Hüseyin YILDIRIM ve Biga Gelecek Partisi İlçe Başkanı Pelin ALKAN GÜÇLÜ’ye şahsım ve teşkilatım adına teşekkür eder görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi