Müdür Bilen Yeniçiftlik’te kitap söyleşisine konuk oldu Müdür Bilen Yeniçiftlik’te kitap söyleşisine konuk oldu
Biga İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ebru KAYA ve Duygu ÇEVİRGEN UZUN, Dr Leman Anaokulunda Okul Müdürü Ömer ARSLAN ve Biga İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Murat SÖZER'in tayini çıktı. Tayini çıkan Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerine, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen görevlerinde yapmış oldukları değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ederek anı plaketi takdim etti.

Tayini çıkan Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerine yeni görevinde başarılar dileyen Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, “Müdürlüğümüz bünyesinde şube müdürü olarak görev yapan Ebru KAYA ve Duygu ÇEVİRGEN UZUN ile okul müdürlerimiz Ömer ARSLAN ve Ahmet Murat SÖZER tayinleri çıkması dolayısıyla aramızdan ayrılıyorlar. İlçemize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendilerine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Bu tür vedaların, kamu görevlisi olmanın bir gereği olduğunu kaydeden Bilen "Bu durum, kamu görevlisi olmanın bir gereğidir. Şube Müdürlerimiz ve Okul Müdürlerimiz aramızdan ayrılıyor ama biz bunu bir ayrılık olarak görmüyoruz. Yeni bir başlangıcın vesilesi olduğunu düşünüyoruz. Biga’da olduğu gibi gittikleri yerlerde de eğitim camiasının bir neferi olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları için gayret göstereceklerini biliyoruz. Hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yolları ve bahtları açık olsun” şeklinde konuştu.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerine hizmetlerinden dolayı anı plaketi takdim etti.

Cahit mavili

Editör: Haber Merkezi