Yeni müfredat kamuoyunun görüşüne sunuldu Yeni müfredat kamuoyunun görüşüne sunuldu

Biga Doğa Koleji Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören Çağla Cengiz Tyt Biga Birincisi, Deniz Hurku Ayt Sayısal Biga Birincisi, Hilal Çörtük Ayt Sözel Biga Birincisi, Hilal Çörtük Ayt Dil Biga Birincisi, Mislina Deliktaş Ayt Sayısal Biga İkincisi, Emir Kaan Yılmaz Ayt Eşit Ağırlık Biga Dördüncüsü oldu.

Büyük başarıya imza atan Doğa Koleji öğrencileri ödüllendirildi. Ödüllerini Biga Kaymakamı Mustafa Can ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’den alan öğrenciler, gösterdikleri başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Doğa Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin YKS başarısı ile okulunun 344,738 ortalama puanla BİGA BİRİNCİSİ olduğunu belirten Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin, “İnsanların yaşam döngülerinde önemli bir yere sahip olan Üniversite sınavında elde ettikleri başarılar ile bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Doğa Koleji olarak bu başarının haklı gururunu yaşamaktayız. Bu süreçte öğretim kadromuzun özveri ve disiplinli çalışması etkili olmuştur. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi de kutluyorum. " diye konuştu.

Cahit mavili

Editör: Haber Merkezi