Kütahya'da seçimin yenilenmesi talebi reddedildi Kütahya'da seçimin yenilenmesi talebi reddedildi
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Biga Devlet Hastanesini ziyaret ederek, sağlık emekçileri ile bir araya geldi ve pandemi sürecinde yaşadıkları zorluklar ile çözüm öneri hakkında sohbet etti. Özgür Ceylan normalleşme takvimi içinde hiç kimsenin küresel salgına karşı alınacak bireysel tedbirlerden vazgeçmemesi gerektiğini ifade ederek, siyasetçilerin tek yükümlülüğünün, emekçilere destek olmak olduğunu söyledi. Biga Devlet Hastanesindeki temaslarına yeni Başhekim Op.Dr. Gökhan BAŞTÜRK’ü makamında ziyaret ederek başlayan CHP Milletvekili Özgür Ceylan, başhekime hayırlı olsun dileklerini iletti.

Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler hakkında da bilgi alan Özgür Ceylan, normalleşme takviminin küresel salgın öncesi hayat tarzına dönüş anlamına gelmediğini belirtirken, “Sağlık personeli ve bilim insanlarının uyarılarını dikkate almamız bizi muhtemel salgından koruyacaktır” dedi.

Özgür Ceylan, Biga Devlet Hastanesi’nden ayrılırken yaptığı açıklamada, “Salgın sonrası unutulmaması gereken en önemli nokta, virüsle mücadele sırasında enfekte olarak hayatını kaybeden sağlık emekçilerinin azmidir. Onların hayatları pahasına sergilediği özveri, bizim geleceğimizin yeniden inşasında kılavuz olacaktır. Her birini saygı ile anıyorum” dedi.

Özgür Ceylan’a Biga Devlet Hastanesi ziyaretinde CHP Biga ilçe başkanı Osman ÖZTÜRK, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi