Bigalı Çiftçiler Dikkat! Biga'da görüldü... Bigalı Çiftçiler Dikkat! Biga'da görüldü...
Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı kapsamında ilçede yürütülen çalışmaları yerinde incelemek, sorunlarını dinlemek ve 2018 yılında dağıtımı tamamlanan büyükbaş, küçükbaş hayvanları işletmede görmek ve zeytin bahçesini yerinde incelemek üzere Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca; Biga’nın Yeniçiftlik, Eskibalıklı ve Sarıcaköy köylerinde gerçekleştirdiği ziyarette çiftçilerle bilgi alışverişinde bulundu.

Gezi programı sonrası yapılan değerlendirmede; Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca çiftçilerle yaptığı görüşmeler sonrasında yaptığı kısa değerlendirmesinde; çiftçilerin her zaman yanında olduklarını, proje sayesinde çiftçinin daha da mutlu olduğunu söyledi.

Atmaca,” İlçemizin 3 farklı köyünde 3 farklı üreticimizin 3 farklı üretim projesini ziyaret ederek görüşmelerde bulunduk. İlçemiz Yeniçiftlik köyümüzde hayvansal üretim yapan Kübra ÇALIŞKAN ile görüşerek Bakanlığımız 2018 Yılı Genç Çiftçi Projesi ile aldığı büyükbaş hayvanları ile ilgili bilgiler alarak incelemelerde bulunduk. Daha sonra Eskibalıklı Köyümüzde bitkisel üretim yapan Sibel TOPÇU ile görüşerek Zeytin bahçesine gidip üretimleri ile ilgili istişarede bulunduk. Son olarakta Sarıcaköy Köyümüzde hayvansal üretim yapan Merve EMİR ile görüşerek Bakanlığımız 2018 Yılı Genç Çiftçi Projesi ile aldığı küçükbaş hayvanları ile ilgili bilgiler aldık. Biz Teknik ve Sağlık personellerimiz ile tüm yetiştiricilerimizin her daim yanındayız ve bundan sonra da olacağımızı belirterek bereketli olsun temennisinde bulunduk.” Dedi.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi