Atanacak öğretmen sayısı belirlendi Atanacak öğretmen sayısı belirlendi
Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin, “Kampüsümüzde yüz yüze ders planlamaları, pandemi önlemleri gözetilerek yapılmaktadır.” dedi. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından alınan son karar doğrultusunda, İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin Biga kampüsünde okul öncesi ve 1. sınıflara ek olarak 2, 3 ve 4. sınıflarda yüz yüze eğitim başladı. Pandemi önlemlerini okullarında hassasiyetle uyguladıklarını ifade eden Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin, “Uzun bir aradan sonra öğrencilerimizle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Öğrencilerimizin birbiriyle temasını minimum seviyede tutmak için derse giriş çıkış ve teneffüs saatlerini, birbirleriyle çakışmayacak şekilde planladık. Velilerimizin içi rahat olsun, pandemi önlemleri okullarımızda tam anlamıyla uygulanıyor.” dedi.
“REHBERLİK BÖLÜMÜ KONTROL ALTINDA TUTACAK”
Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin, “Okulumuzda, gerekli hijyen koşullarını sağlayarak “Okulum Temiz” belgesi aldık. Okullarımız düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Öğrencilerimizin görebileceği alanlara temizlik, maske ve mesafe kurallarını hatırlatan uyarı panoları astık. Okul girişlerinde termal kamerayla ateş ölçümleri yapılıyor. Öğrencilerimizin sağlığı için alınan tüm önlemler, rehberlik bölümümüz ve bizlerin kontrolünde.” dedi.
“UZAKTAN EĞİTİM KESİNTİSİZ SÜRÜYOR”
Okula gelmeyen öğrenciler için sınıflarda canlı derslere devam edildiğini ifade eden Çetin, “Uzaktan eğitim faaliyetlerimizi veli, öğrenci ve okul iş birliğiyle kesintisiz sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi