Bigalılar, “Sıtma Tedavisinin Gecikmesi Ölümcül Olabilir” Bigalılar, “Sıtma Tedavisinin Gecikmesi Ölümcül Olabilir”

CHECK-UP NEDİR ?
Erken teşhis amacıyla şu anda ki sağlık durumunuzu belirlemek için yapılan muayene ve testlere check-up adı verilir.Amaç;hastalıkları erken tanımak ve hatta hastalık oluşmadan engellemektir.Erken teşhis bugün tüm dünyada bir çok hastalığın tek tedavi şansı olduğu bilinmektedir ve check-up'ın hayat kurtardığı unutulmamalıdır.

CHECK-UP NEDEN GEREKLİDİR ?

Hastalıkların ,özellikle kronik hastalıkların hemen hepsinin belirtisi ya da günlük yorgunluk ve sıkıntılara bağlı olduğu düşünülen hafif belirtilerle seyrettiği bir dönem vardır. Organların rezerv kapasitelerinin kullanıldığı bu dönemin sonucunda kalıcı hasar ve rezervin tükenmesi ile birlikte ortaya çıkar.Bu noktadan sonra çözümler çok daha pahallı vede zordur.Daha sonra ortaya çıkacak bir hastalığın ya da var olan riskin erken tanısı ,uygulanacak check-up programı ile mümkündür.

CHECK-UP FIRSATI

Yeni yılda sevdiklerinize CHECK-UP ile sağlık hediye edin. Özel Biga Can Hastanesi yeni yıla özel başlattığı CHECK-UP paketi ile müşterilerine indirim imkanı tanıyor. Yeni yıla özel CHECK-UP paketi ile yılda bir kez yaptıracağınız sağlık kontrollerinizde hem kendiniz hemde sevdikleriniz için oluşacak risklere karşı önleminizi alın. Bilgi ve randevu için 444 44 17 numaralı telefondan Özel Biga Can Hastanesine ulaşabilirsiniz.
Açıklama yok.
mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi