Atanacak öğretmen sayısı belirlendi Atanacak öğretmen sayısı belirlendi

Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu'nda eğitim gören minikler, toplum sağlığının korunması ve virüsün yayılmasını engellemek amacıyla 7 gün 24 saat esasına göre çalışan yetkili ve görevlilere minnetlerini ifade etmek istedi.

TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR
Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu minik eller sınıfı hazırladıkları yeni yıl kartlarını Biga Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğüne sağlık çalışanlarına ulaştırmaları için teslim etti. Biga Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet KARGI'nın sağlık çalışanlarına ulaştırdığı yeni yıl kartları ile öğrenciler tüm sağlık çalışanlarına destek mesajı verdi.

MaskeTak, Evde Kal
Yeni yıl kartları için minik öğrencilere teşekkür eden Biga İlçe Sağlık Müdürü Güneş Arıkan Yamaç, "Covid-19 a karşı tüm sağlık çalışanları zorlu bir savaş vermeye devam ediyor. Bu zorlu günlerde Biga Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü ve minik kalpler tarafından hazırlanan yeni yıl kartları yüzümüzü güldürdü. Biga İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri olarak minik kalplere ve Biga Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Sağlık çalışanları da eski günlerine dönmek istiyor. MaskeTak, Evde Kal" dedi.

yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi