Bakırkesen ailesinin acı günü Bakırkesen ailesinin acı günü
İlçe Özel İdaresi karla mücadele ekipleri kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için mesai gözetmeden çalışmaya devam ediyor.

Vatandaşların mağdur olmaması için ulaşımın sağlanamadığı köy yollarını açmaya yönelik çaba sarf eden İlçe Özel İdaresi ekipleri, çoğu zaman tipiye rağmen çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

İlçe Özel İdare Müdürlüğüne bağlı karla mücadele ekipleri her kar yağışında olduğu gibi yine sabahın erken saatlerinden itibaren yolları açmaya başladı. Yapılan çalışmalar hakkında bir açıklamada bulunan Biga İlçe Özel İdaresi Müdürü İsmail Satılmış, “Türkiye genelinde birçok ilde olduğu gibi Biga'da da kar yağışı etkisini gösterdi. Etkili olan ve ara ara devam eden kar yağışı nedeniyle Havdan, Sarısıvat, Dikmen-Sarıcaköy, Dereköy, Cihadiye, Yanıç, Çeltik, Gürçeşme, Bezirganlar, Kozçeşme, Gürgendere, Arabakonağı, Kazmalı, Karaağaç, Çömlekçi, Camialan, Hacıpehlivan, Yenimahalle, Koruoba, İlyasalan, Kepekli, Işıkeli, Arabaalan, Ilıcabaşı, Elmalı, Yeşilköy, Kaynarca, Sarnıç Obaları, Paşaçayı ve Ramazanlar köylerimizin yolları ulaşıma kapandı. Yapılan yoğun çalışmanın ardından köylerimizin çoğunun yolu ulaşıma açıldı, kalan köylerimiz içinde çalışmamız devam ediyor. Açılan yollarda buzlanma olduğundan zincirsiz araçların yola çıkmamasını önemle rica ediyoruz” dedi.

mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi