Gümüşçay halkı suyla mı cezalandırılıyor? Gümüşçay halkı suyla mı cezalandırılıyor?
Çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “En iyi Narkotik Polisi: Anne” projesinin ikincisi Biga’da düzenlendi. “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi kapsamında Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği uzman ekipleri tarafından başta anneler olmak üzere ailelere yönelik, uyuşturucu kullanımının henüz başlanmadan önüne geçme konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışması yapıldı.

Pazaryeri girişinde Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince stant açılarak broşürler dağıtıldı ve en İyi Narkotik Polisi Anne logolu maskeler dağıtıldı. Başta anneler olmak üzere ailelere uyuşturucu ve uyarıcı maddelerden çocukların korunma yöntemlerini ve İçişleri Bakanlığı’nın geliştirdiği ‘uyuma’ uygulaması tanıtıldı.

Ayrıca Narkotik Suçlarla Mücadele Ekipleri ve özel eğitimli Malinois cinsi uyuşturucu köpeği "LİNA" vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi