Mümkün olduğunca dışarı çıkılmaması uyarısı! Mümkün olduğunca dışarı çıkılmaması uyarısı!
Biga’da sağlık alanında hizmet veren ve güçlü kadrosuyla yaptıkları çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Özel Biga Can Hastanesi kuruluşunun 12. yıl dönümünü kutladı.

Biga’nın en önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olan Özel Biga Can Hastanesi Nisan 2009 yılında kuruldu. İleri teknolojiler ve uzman kadrosuyla, bölgeden gelen çok sayıda hastaya hizmet veren Özel Biga Can Hastanesi, nitelik ve özellikleriyle ilk açıldığı zamana göre çok yol kat etti. Tüm bölümleri ile eksiksiz bir hastane haline geldi. Şimdi ise 12. Yaşına giren hastane Çanakkale’nin önde gelen sağlık kuruluşları arasında yerini almayı başardı.

Özel Biga Can Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, “Özel Biga Can Hastanesi olarak 12. yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2009 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren hastanemiz 12 yıldır Biga'da sağlığa yön vermeye devam ediyor. Biga'da köklü bilgi birikimimizle ekonomiye, teknolojik gelişmelere ve bunların sağlığa etkisine hâkimiz. Biga'da ki varlığımızı güçlendirmeye gelecek yıllarda da güven ve değer üreterek büyümeyi hedefliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi