2024-ALES/1 temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı 2024-ALES/1 temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı
Ziyaretlerinde korona virüs ile mücadele kapsamında maske, mesafe ve hijyen kuralları başta olmak üzere alınan tüm tedbirleri inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, yüz yüze eğitim hakkında bilgi aldı. Biga Atatürk Anadolu Lisesi ziyaretinde sınıfları gezen Bilen, öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Müdür Bilen, “Umarım daha güzel günlerde sınıflarda birlikte olacağız” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, öğrencilere maske, sosyal mesafe ve el hijyenine her zamankinden daha çok dikkat etmeleri gerektiğini de hatırlattı.

İlçe genelinde eğitim öğretimin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde devam etmesi için tüm tedbirlerin titizlikle alındığını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilen, "Kontrollü normalleşme süreciyle birlikte alınan tedbirler kapsamında yüz yüze eğitimlere devam eden öğrenci ve öğretmenleri ziyaret ettik. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek bu süreci yürüteceğiz. " dedi.
Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.
Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi