Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı
Pandemiden dolayı 14 aydır ara verilen Bölgesel Amatör lig ile ilgili geçtiğimiz hafta yapılan açıklamada isteyen takımın katılacağı hızlandırılmış bir lig başlayacağı belirtilmişti. Bu kapsamda Bigaspor Kulüp Başkanı Serkan Özkan, Bigaspor Yönetimi olarak Bal Ligine katılma kararı aldıklarını duyurdu.

Özkan " Pandeminin ilk gününden itibaren liglerin oynanması için tüm mucadelemizi ortaya koyduk. Gelinen bu noktada Tff den yapılan açıklama ile sporcularımız ile yaptığımız görüşmeler sonrası lige katılım dilekçemizi ulaştırdık ve Pazartesi günü çalışmalara Biga da başladık. Milli mücadelenin ön sözünün yazıldığı bu mukaddes topraklardan Canakkale ilimizi temsil eden tek takım Bigaspor olmuştur. Her alanda olduğu gibi Biga'mızın adını taşıyan Kulübümüz Bigaspor Şehitler Diyarı Çanakkalemizi en üst lig olan Bölgesel Amatör ligde temsil edecek.
En başından beri haklı mücadelelerinde her zaman sporcularımızın yanında olduk. Biz şampiyonluk hedefimiz ile yolumuza devam ediyoruz.
Şampiyonluk hedefimizde şehrimizin tüm dinamiklerinin desteğini bekliyoruz.
Takımımız lig hazırlıkları kapsamında Çanakkalede kampa giriyor. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım teknik ekibimize ve sporcularımıza güveniyoruz." Dedi.

yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi