27 Nisan 2024 Çanakkale'de elektrik kesintisi tadınızı kaçıracak! 27 Nisan 2024 Çanakkale'de elektrik kesintisi tadınızı kaçıracak!
Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz, kahveci esnafının pandemi sürecinde yaşadıkları sorunları AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'a iletti.

Oda Başkanı Yavuz, pandemi nedeniyle mağdur olan kahvehane işletmecilerinin sorunlarına çözüm yolları dile getirdi. Başkan Yavuz, Covid-19 sebebiyle ekonomik sıkıntı yaşayan kahvehane işletmecilerinin sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için yeniden bakanlığa müracaat edeceklerini ifade etti.

Esnafın sorunları pandemi süreci üzerinden değerlendiren Yavuz, "Bütün sıkıntılarımızı mağdur olduğumuzu ve sicil affı, bağkur, sigorta affı birde kira yardımı desteklerini alamadığımızı AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'a ilettim. Kendisi de hemen bakanımızı canlı olarak aradı. Bakanlığımıza benim telefon numaramı verdi. Kira yardımı alamayan üyelerimiz odamıza ulaşıp iletebilirler. Liste yapıp bakanlığımıza yeniden müracaatımız yapılacaktır. Sayın milletvekilimize ilgi ve alakadarından dolayı şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ederim " diye konuştu

cahit mavili

Editör: Haber Merkezi