Biga'da 22 Nisan Pazartesi Nöbetçi Eczane Biga'da 22 Nisan Pazartesi Nöbetçi Eczane
1995 yılında Çanakkale'de doğan Yıldız, Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2019 yılında mezun oldu. 01.06.2021 tarihinden itibaren Biga Devlet Hastanesi’nde sekizinci Diş Hekimi olarak hizmet vermeye başladı.

Biga Devlet Hastanesinde Diş Hekimi olarak göreve başlayan Yıldız, yaptığı açıklamada, “Görev sürem boyunca tüm bilgi ve birikimimi Biga ve bölge halkı ile hastanemize gelen tüm hastalarımız için kullanmaktan onur duyacağım. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Her geçen gün Biga Devlet Hastanesi’nin uzman kadrosunun güçlendiğini belirten Başhekim Op.Dr.Gökhan BAŞTÜRK, “Hastanemize yeni atanarak görevine başlayan Diş Hekimimiz Dt.Sibel YILDIZ ’a hayırlı olsun dileklerimizle görevinde başarılar diliyoruz. Diş polikliniğimizde görev yapan hekim sayımız yeni göreve başlayan hekimimizle birlikte 8 oldu. Hastanemiz hizmete açıldığından buyana gerek ilçemize gerek Çanakkale bölgesine gerekse ülkemizin dört bir yanından ilçemize gelen tüm hastalarımıza üstün sağlık anlayışı ile hizmet vermeye devam etmektedir.”

mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi