Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz
Gerçekleşen ziyarette Altınkaya, Biga Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Sokullu’dan kooperatif çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Başkan Sokullu ve kooperatif yöneticileri, pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarlara sağlanan destekler hakkında MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya’ya bilgi verdiler. Biga esnafına sağlanan imkanlardan dolayı kooperatif yönetimine teşekkür eden Altınkaya, şöyle konuştu :

"Pandemi sürecinde devletimiz ve hükümetimiz esnafının yanında yer alarak bu süreçte esnafına kredi imkanlarıyla sizler aracılığıyla destek oldu. Bizler her zaman siz esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız. 7/24 sizlerin emrindeyiz."

Ziyarette MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya’ya Kadın Kolları Başkanı Hanife Çetin, Biga Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Doğan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi