Bakan Tekin, üniversite sınav sorularının nereden çıkacağını açıkladı! Bakan Tekin, üniversite sınav sorularının nereden çıkacağını açıkladı!
Biga’da başlatılan kardeş okul projesi kapsamında Biga Sakarya İlkokulu öğrencileri, kardeş okul olarak seçikleri Ceylanpınar TOKİ İlkokulu öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundular.

Biga Sakarya İlkokulı 3/B-3/C-3/D-3/E-3/F sınıfları öğretmen ve öğrencileri 'Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma' konusundan yola çıkarak bir araya getirilen çok sayıdaki kırtasiye malzemesini, Şanlıurfa ilinin Ceylanpınar ilçesinde kardeş okul seçilen Ceylanpınar TOKİ İlkokuluna gönderdiler.

Okul Müdürü Mustafa BERBER yaptığı açıklamada, “Okulumuz 3/B-3/C-3/D-3/E-3/F sınıfları öğretmen ve öğrencileri örnek olacak bir olaya imza attılar. Hayat Bilgisi konusu olan 'Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma' konusundan yola çıkarak kardeş okul olarak seçtikleri Şanlıurfa ilinin Ceylanpınar ilçesinin Ceylanpınar TOKİ İlkokuluna kırtasiye yardımında bulundular. Böyle bir etkinliğin çocukların duyarlılığını arttırdığını düşünüyoruz. Bu kampanya için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

Cahit MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi