Biga’ya yeni orman müdürü atandı Biga’ya yeni orman müdürü atandı
Milli piyangoda büyük ikramiye bu kez tam 200 milyon. Tam bilet 200, yarım bilet 100, çeyrek bilet ise 50 TL’den satılıyor. 200 milyon size çıkarsa ne yaparsınız diye Biga halkına sorduk. İşte vatandaşların 200 milyonu nasıl değerlendireceği yönündeki görüşler:

“ÜLKEYİ TERK EDERDİM”
Fatih Karameşe;
Ülkeyi terk ederdim. Çocuklarım ve eşimle güzel yaşam sürmek için. Avrupa kabul ederse oraya giderdim. Ülkemi aşırı seviyorum ama burası çekilmez bir yer oldu. Şimdi ben dışarı çıkıyorum bir sürü Suriyeli. Ben çocuklarımın 5 sene sonra 10 sene sonra nasıl onlardan kurtaracağım. Hepsi serseri olmuş. Ben nasıl kurtaracağım çocuklarımı hepsi berduş. Irk ayrımı yapmak istemiyorum ama yapmak zorunda kalacağız.

“MELİSAYA BAĞIŞLARIM”
Erdal Aydoğdu;
“Biga’daki SMA hastası Melisa bebeğe bağışlarım.”

“HİÇ BİLET ALMADIM”
Lütfü Karameşe;
“Hiç bilet almadım hayatımda. Hiç düşünmedim de ne yapacağımı. Allah herkesin gönlüne göre versin.”

“ÖĞRENCİ OKUTURDUM”
Alican Terzioğlu;
“Ailemin geleceği için harcardım. Çocuğumun eşimin kendimin. Kalan kısmı ile de bir öğrenci okutmayı düşünürdüm.”


ADA SATIN ALIRIM

Bir vatandaş ise, “Ada satın alırdım. Tüm sevdiklerimi toplayıp, özel bir jet ayarlayıp sadece sevdiklerim ve beni sevdiğimiz insanları yanımıza getirecek bir ortam hazırlayıp onlarla birlikte izole bir ortamda yaşardım. Hastalıklardan tüm kötülüklerden uzakta bir yerde yaşamak isterim. Özel bir hastane özel bir yaşam alanı hobi bahçeleri özel bir bölge olsun isterim. Kötülüklerden uzak”

Yasemin ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi