Türkiye'nin kalkınma hamleleri yeni müfredatta Türkiye'nin kalkınma hamleleri yeni müfredatta
2023 Liselere Giriş Sınavı'nda ilçe genelinde ilk on sıralamasına giren öğrenciler Biga Kaymakamı Erdinç Dolu tarafından ödüllendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan 2023 LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavında aldıkları yüksek puanlarla başarılı olan öğrenciler, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu tarafından ödüllendirildi.

Ödül törenine katılan velilerden duygularını ifade edenler arasında bir veli Tekirdağ'dan oğlunun eğitimi için Biga'ya taşındığını ve tavsiye üzerine oğlunu Kampüs Koleji'ne yazdırdığını anlattı, erdiği karardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken Biga'da bulunan eğitim camiası yetkililerine teşekkür etti.
Kampüs Koleji Okul Müdürü Hasan Hüseyin Sargın, Biga Akademik Başarıyı Arttırma (BABAP) projesinin eğitime sağladığı katkılar için Kaymakam Erdinç Dolu'ya ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Erkan Bilen'e teşekkür etti.

Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin ise BABAP projesinin önemini ve katkısını sayısal veriler ile açıklayarak alt ve üst sınıf öğrencilerine de yapılmasının da ne kadar iyi olabileceğinden bahsetti. Katkılarından dolayı Kaymakam Erdinç Dolu'ya ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Erkan Bilen'e çok teşekkür etti.

Bahar Karakurt

Editör: Haber Merkezi