Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı yapıldı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı yapıldı
2023 Liselere Geçiş Sınavında (LGS) Biga’da ilçe düzeyinde başarı göstererek ilk 10’a giren öğrenciler Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş tarafından altınla ödüllendirildi.

Okul idaresi, öğretmenlerin ve velilerinde bulunduğu ziyarette Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Gençoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Tekin öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Başkan Bülent Baş öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, öğrencilerin başarısında emeği olan ailelerine, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’e, şube müdürlerine, okul idareci ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Biga Ticaret Borsası’na verdiği destekten dolayı teşekkür eden Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, “Eğitim anlamında bizlerin bundan sonraki süreçte de daha başarılı olmamızı sağlıyor çünkü bunlar çok kıymetli destekler Biga’da Sivil Toplum kuruluşları eğitimin bir paydaşı olarak içinde olması sürekli bizlerle beraber olması takdire şayan bir durum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Baş ise, “Başarılı öğrencilerin Biga’dan çıkması bizi çok mutlu etti. İnsan bir veli olarak bir baba olarak çok mutlu oluyor.. Siz anne ve babaları çok tebrik ediyorum. Emeği çok büyük olan sevgili öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.. İnşallah devamı gelir” dedi.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş konuşmasının ardından başarılı öğrencilere Ticaret Borsanındın görevleri ve yaptığı hizmetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Konuşmaların ardından Başkan Baş dereceye giren başarılı öğrencileri altınla ödüllendirdi. Tören toplu fotoğraf çekimin ardın sona erdi.

Bahar Karakurt


Editör: Haber Merkezi