Gübrelerin dağıtım, lisans ve tescil belgelerine ilişkin esaslar düzenlendi Gübrelerin dağıtım, lisans ve tescil belgelerine ilişkin esaslar düzenlendi
Biga Ziraat Odası’nda görevli Ziraat Mühendisleri Ali Şaşmaz ve İsmail Çengel, çiftçilerin daha sağlıklı ürünler alabilmeleri açısından saha çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyorlar.

Biga Ziraat Odası Mühendisleri, çiftçileri olası hastalıklar ile zararlılara karşı tedbirli olmalarını istedi.

Ziraat Mühendisleri, Örtülüce, Yeniçiftlik, Bozlar, Güvemalan ve Kanibey köylerinde üreticilerin tarlalarını ziyaret edip hastalık ve zararlılar hakkında bilgi vererek sorun, dilek ve şikâyetlerini birinci elden öğrendi.

Biga Ziraat Odası tarafından yapılan bilgilendirmede, “Odamız Ziraat Mühendisleri Ali Şaşmaz ve İsmail Çengel 28 Temmuz Cuma ve 29 Temmuz Cumartesi günleri Örtülüce, Yeniçiftlik, Bozlar, Güvemalan ve Kanibey köylerimizde üreticilerimizin tarlalarını ziyaret edip hastalık ve zararlılar hakkında bilgi vererek sorun, dilek ve şikâyetlerini birinci elden öğrendi. Tarla ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde artarak devam edecek.” İfadeleri yer aldı.

Bahar Karakurt

Editör: Haber Merkezi