Avrupa Şampiyonası'nda 3 milli boksör finale kaldı Avrupa Şampiyonası'nda 3 milli boksör finale kaldı
Genç Milli Takıma seçilen atletizmcimiz Doğa Gülce Özcan, 12 Şubat 2017 Pazar günü İstanbul Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda gerçekleştirilecek olan Gençler Balkan Salon Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Doğa Gülce Özcan 4-5 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen Atletizm Gençler Salon Türkiye Şampiyonasında 60.20 derece ile 4. olmuştu.
Spor hayatına judo ile başlayan Doğa, şu anda Enka Spor Kulübünün lisanslı oyucusu. Kadri Arslan’nın (Bigaspor altyapı antrenörü) Gülce’nin atletizmde daha başarılı olacağını düşünerek, bu fikrini genç sporcunun babasıyla paylaşması üzerine Gülce’nin atletizm hayatı başladı. Bunun ardından atletizm branşına geçiş yapan Gülce, Biga Dumlupınar İlköğretim okulundan Çiçeklidede Özel İdare Okuluna geçiş yaptı ve burada Musa Çetin hoca ile çalışmaya başladı.
Doğa’nin İlk büyük başarısı 2013 yılında 10 Kasım Atatürk Anma Koşusunda Çanakkale İl Birinciliğidir. Doğa ardından birçok yarışmalarda derece yaparak Atletizm Kulüplerinin dikkatini çekmeye başarır ve milli takıma kadar yükselir.
Biga’nın Sesi Gazetesi Olarak Genç Sporcumuza Başarılar dileriz.

Editör: Haber Merkezi