Ancak Fenerbahçe, Ludogorets karşısında önemli eksiklere sahip. Sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Fred Rodrigues, Joshua King, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş forma giyemeyecek. Ayrıca UEFA listesinde yer almayan Mert Müldür, Samet Akaydin, Emre Mor ve Bartuğ Elmaz da kadroda yer alamayacak.

Bu eksiklere rağmen, Fenerbahçe'nin genç yetenekleri sahneye çıkabilir. 17 yaşındaki stoper Yusuf Akçiçek'in A takımda forma giyme şansı doğarken, Cengiz Ünder'in sakatlığı atlatarak kadroya dahil olması önemli bir gelişme.

Beşiktaş bu sezon derbilerde puan alamadı Beşiktaş bu sezon derbilerde puan alamadı

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki performansı da dikkat çekici. Son 21 Avrupa maçında sadece 1 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, bu sezon deplasmanlarda sadece 1 gol yedi. Teknik direktör İsmail Kartal, eksiklere rağmen takımının güçlü performans sergilemesini bekliyor.

Maç, Ludogorets Arena'da TSİ 23.00'te başlayacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak. Fenerbahçe, bu kritik müsabakada liderliğini sürdürmek ve Avrupa'daki çıkışını devam ettirmek adına sahada olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi-Samuel, Miguel Crespo, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Ryan Kent, Michy Batshuayi.

Ludogorets: Sluga, Wiltry, Russo, Sonko-Sundberg, Nedyalkov, Pedrinho, Gonçalves, Tekpetey, Piotrowski, Caio, Duah.

Editör: Haber Merkezi