Çanakkale'nin Merkez ilçesine bağlı Çıplak köyünde yaşayanlar, köylerini daha güçlü ve kalkınmış bir topluluk haline getirmek amacıyla bir araya geldi. Çıplak Köyü Muhtarı Ufuk Göçoğlu'nun liderliğinde oluşturulan "ETNO Köy Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği" ile köy halkı, birlik ve dayanışma içinde hareket etmeye karar verdi.

Muhtar Göçoğlu, köylülere hitaben yaptığı açıklamada, derneğin kuruluş amacını ve köyün kalkınmasındaki rolünü vurgulayarak, "Siz değerli köy halkımızı, bu özel oluşumun bir parçası olmaya davet ediyorum. Eğer 'Çıplak Köylü' kimliğinizle gurur duyuyorsanız, köyümüzün kalkınmasında sizin de yer almanız çok kıymetli." dedi.

ETNO Köy Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği, sadece bir birliktelik olmanın ötesinde, insanlığa hizmet etme ve ölümsüzleşme fırsatı sunuyor. Muhtar Göçoğlu, bir araya gelindiğinde yapamayacakları hiçbir şey olmadığını vurgulayarak, köy halkını sevgi ve hizmetle örülü bir Çıplak Köyü için el birliğiyle çalışmaya çağırdı.

Bigalı esnaf hayatını kaybetti Bigalı esnaf hayatını kaybetti

Köy halkının, bu yeni oluşuma olan ilgisi ve destekleri, Çıplak Köyü'nün geleceği için umut vaat ediyor. Dernek, köyü ve insanlığı daha iyi bir geleceğe taşıma hedefiyle çalışmalarına başlamış durumda.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi