Biga Belediye Meclisi’nin mart ayı olağan toplantısı, meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Bülent Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya meclis üyelerinin yanı sıra istifa eden Belediye Başkan Yardımcıları Sıtkı Keçeci ve Nazım Hikmet Keskiner’de katıldı.

2019-2024 döneminin son toplantısında bir konuşma yapan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, meclis üyelerine emekleri, gayretleri ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Erdoğan, “Duygusal bir meclis toplantısı olacak bu meclisimiz. 5 yıldan beri birlikte Biga için doğumdan ölüme vatandaşlarımızın her zaman yanında olan Biga Belediyesi 5 yıllık hizmet günümüz ay sonunda doluyor. Bu dönemin son meclis toplantısı. İyisiyle kötüsüyle zorlu bir 5 yılı hep birlikte geride bıraktık ama geriye baktığımız zaman belediyemiz ismiyle Biga'da birçok işi yaptığımızı ve zorlu süreçlerde de vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuz için ben hem meclis üyelerimize hem müdürlerimize hem belediye çalışanlarımıza ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından meclise gündemine geçildi. Meclis gündemi görüşüldükten sonra Belediye Başkanı Bülent Erdoğan meclis üyelerine ve Belediye müdürlerine plaket takdim etti.

Biga Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı Biga Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Editör: Haber Merkezi