Yeni müfredat kamuoyunun görüşüne sunuldu Yeni müfredat kamuoyunun görüşüne sunuldu

Biga İÇDAŞ Fen Lisesi'nin 9. sınıf öğrencileri Bora Tunç Özden, Doğu Tekdur, Hasan Barış Çalışkan ve danışman öğretmenleri Murat Öbek, 55. TÜBİTAK 2204-A Lise Araştırma Projeleri yarışmasında başarılı bir performans sergileyerek bölge üçüncülüğünü elde etti.

Öğrencilerin "YİTU İLE HER ZAMAN GÜVENDEYİM" adını verdikleri yazılım projesi, 4-7 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen Bölge Finalleri'nde büyük beğeni topladı. Projelerini başarıyla sunan öğrenciler, bölge üçüncülüğü ödülüne layık görüldü.

Yarışmada elde ettikleri başarıyla Biga İÇDAŞ Fen Lisesi'ni gururlandıran öğrencileri ve öğretmenleri Biga İlçe Milli eğitim Müdürü Erkan Bilen tebrik ederek “Biga İÇDAŞ Fen Lisesi 9.sınıf öğrencilerinden Bora Tunç ÖZDEN, Doğu TEKDUR, Hasan Barış ÇALIŞKAN ve Danışman Öğretmenleri Murat ÖBEK ile birlikte 55. Tübitak 2204-A Lise araştırma projeleri yarışmasında Yazılım alanında "YİTU İLE HER ZAMAN GÜVENDEYİM" isimli proje ile 4-7 Mart 2024 tarihinde düzenlenen Bölge Finallerinde, bölge üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.”dedi.

Biga İÇDAŞ Fen Lisesi 55. Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında başarı elde etti

Editör: Haber Merkezi