Biga'nın o köyünde eşsiz gün doğumu Biga'nın o köyünde eşsiz gün doğumu

Biga Müftülüğü tarafından düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları'nın en son programı, Aşağı Demirci köy camisinde gerçekleşti. Köy muhtarı Enver Sağlam ve köy imamı Abdullah Güngör'ün girişimiyle düzenlenen etkinliğe, başta Bigalılar olmak üzere çevre köylerden de katılım sağlandı.

Mübarek Ramazan ayının hemen öncesinde yapılan buluşmaya, Biga Müftüsü Kemal Karadeniz de katılarak destek verirken, sabah namazını Köşklübağ Camii İmamı Osman Gürlen kıldırdı.

Sabah namazı öncesi köy imamı Abdullah Güngör'ün Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlanırken, müezzinliğide Koruoba Köyü imamı Abdürrahim Yeter yaptı.

Osman Gürlen hocanın eşsiz sesiyle yapılan tesbihatın ardından, Biga Müftüsü Kemal Karadeniz'in yaptığı dua ile eller semaya kalktı.

Programa, ayrıca Yukarı Demirci Köyü imamı Musa Genç, Ambaroba Köyü İmamı Alper Yener, Biga Sanayi Camii İmamı İbrahim Demircan ve emekli imam İsmail Yıldız da katıldı.

Sabah namazının ardından, köy kahvesinde çorba ve çay ikramı yapıldı. Bu güzel etkinlik, köy halkı arasında birlik ve dayanışmayı pekiştirirken, manevi atmosferin güçlenmesine de katkı sağladı.

Editör: Haber Merkezi