Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi adaylarıyla birlikte İçdaş garajında işine giden emekçilerle, muhtarlarla ve Belediye Ticaret Merkezi ile Kapalı Çarşı çevresindeki kahvelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Başkan Erdoğan şunları söyledi; “Sadece seçim kazanmak için vaat sallayanlara inat; yerini, imarını, projesini ve bütçesini hazır ettiğimiz önemli projelerimizi hayata geçirebilmek için gün sayıyoruz. İnşallah 1 Nisan'dan itibaren Biga’mızın yeni yüzyıla giden yolculuğunda tüm Bigalı hemşehrilerimizi mutlu edecek Biga vizyonumuzu hayata geçireceğiz. Hükümetimizin güçlü desteğiyle Biga’mızı yeni yüzyılın marka merkezlerinden biri haline getireceğiz.

Belediyecilik deneyimimiz, güçlü ekibimizle biz durmadan, yorulmadan çalışmak için hazırız. Güleryüz ve samimiyetle çıktığımız bu yolda, deneyimimizle çok çalışacağız. Yenilerle kaybedecek zamanımız yok. İkinci dönemimizde ustalıkla çalışacağız.”

Kütahya'da seçimin yenilenmesi talebi reddedildi Kütahya'da seçimin yenilenmesi talebi reddedildi

Editör: Haber Merkezi