Çan yolunda otomobil ile traktör çarpıştı Çan yolunda otomobil ile traktör çarpıştı

Profesör Doktor Doğan Perinçek, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, bölgedeki deprem aktivitesindeki artışa dikkat çekti.

Perinçek'in verdiği bilgilere göre, Marmara Bölgesi'nde özellikle Mudanya Kuzeyi Gemlik Körfezi'nde son 24 saat içinde 11 deprem meydana geldi. Bu durum, yerel halk arasında yeni bir deprem fırtınasının başladığı endişesini doğuruyor.

Harita üzerinde son 7 günde kaydedilen depremleri gösteren Perinçek, genel olarak 3 büyüklük altında olan depremlerin görüldüğünü belirtti. Ancak, Mudanya Kuzeyi Gemlik Körfezi'nde yaşanan yoğun deprem aktivitesi, bölgedeki insanları tedirgin ediyor.

Marmara Bölgesi, Türkiye'nin en yoğun nüfuslu ve ekonomik açıdan önemli bir bölgesi olduğu için deprem riski her zaman büyük bir endişe kaynağı olmuştur. Bu nedenle, son yaşanan artış yerel yetkilileri ve halkı daha da dikkatli olmaya teşvik ediyor.

Perinçek; “Profesör Doktor Doğan Perinçek, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; “Marmara Bölgesinde değişen bir durum yok. Harita son 7 günde olan depremleri gösteriyor. Hepsi 3 büyüklük altında. Şeytan Üçgeni içinde 3, Mudanya kuzeyinde denizde 20, Biga Kuzeybatısında Doğandere dolayında 9 deprem yaşadık.Dikkatimizi çeken yer ise Mudanya Kuzeyi Gemlik Körfezi. Burada son 24 saatte 11 deprem oldu. Yeni bir deprem fırtınası mı başladı sorusu akıllara geliyor.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi