Şen, Çanakkale İl Genel Meclisi adayları ve Biga Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirdikleri buluşmada hemşehrileriyle bir araya geldi. Katılımcılara, Biga için yaptıkları çalışmaları ve hizmet vizyonlarını aktaran Şen, "Derdimizin Biga olduğunu, derdimizin vatandaşımızın hayat kalitesi olduğunu ağzımızdan yapacaklarımız ve hizmetlerden başka bir şey duymayacaklarını" belirtti.

“1 Nisan’da Karabiga’da Karabigalıların zamanı başlayacak” “1 Nisan’da Karabiga’da Karabigalıların zamanı başlayacak”

2024 yılı Biga'sında yaşanan su sorununun vatandaşları kadar kendilerini de üzdüğünü vurgulayan Şen, yeni dönemde altyapı çalışmalarıyla başlayacaklarını ve ardından üst yapı çalışmalarıyla kentin bütün sorunlarını kalıcı olarak çözmek için çalışacaklarını ifade etti.

Yenilikçi ve farklı bir yerel yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini dile getiren Şen, Biga Belediyesi'nin yapabileceği her işi kendi yapacaklarını, hızlı ve kaliteli hizmet sunacaklarını vurguladı. Şen, enerji, emek ve belediye bütçesini israf etmeden kent kalitesini yükseltecek girişim ve yatırımlara odaklanacaklarını belirtti.

Şen, "Biz Biga için çok çalışmaya hazırız. Haydi Biga'm, geleceğe birlikte omuz omuza güvenle yürüyelim" diyerek halk buluşmasına katılan tüm hemşerilere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi